ŠKOLNÍ JÍDELNA – od března nový systém objednávání obědů v MŠ – STRAVA.CZ

Vážení rodiče,

v rámci zkvalitňování služeb jídelny zavádíme novou službu OBJEDNÁVÁNÍ stravy internetem – STRAVA.CZ

Aplikace Strava.cz Vám umožní přihlašovat či odhlašovat stravu prakticky odkudkoli a kdykoli.  Přihlašování probíhá pod uživatelským jménem a je chráněno heslem.

V aplikaci najdete vždy aktuální informace o vydané stravě, stavu Vašeho konta. Můžete také sledovat historii Vašich objednávek a plateb za stravu.

Na jídelníčku vždy najdete informaci o alergenech obsažených v konkrétních pokrmech.

Uživatelské jméno a heslo Vám bude odesláno v pátek 24.2.2023 z mailu školní jídelny. V případě, že byste mail nedostali (prosím prohlédněte si i nevyžádanou poštu a spamy), obraťte se na vedoucí školní jídelny a ta Vám potřebné údaje sdělí.

Mobilní aplikaci strava.cz pro telefony a tablety můžete zdarma stáhnout na Google Play nebo Appstore, odkaz pro stažení najdete na www.strava.cz

A jak bude vypadat objednávání a odhlašování stravy v praxi?

Na začátku dostanete uživatelské jméno a heslo pro přihlášení do aplikace, kterou najdete na adrese www.strava.cz.

Přihlásit se můžete na počítači, mobilu či tabletu. Aplikaci si také můžete přímo stáhnout do svého mobilního telefonu a mít tak přístup k informacím kdykoliv.

Číslo školní jídelny je: 2916

Děti mají stravu trvale přihlášenou, Vy, jako rodič pouze odhlašuje. Když dítě například náhle onemocní, jednoduše přes aplikaci odhlásíte stravu na nejbližší možný den a na celé období, kdy předpokládáte, že dítě nebude do školky docházet. Když se dítě uzdraví dřív, jednoduše mu stravu přes aplikaci znovu přihlásíte. Tím, že je dítě přihlášeno ke stravě, dáváte informaci školce, že bude ten den dítě přítomno.

Vedoucí každý den rozešle e-mailem po třídách seznam dětí, kde je napsáno, kdo má přihlášenou stravu. Ten, kdo na seznamu není, nemá stravu a správně by do školky neměl být ten den přijat.